na moje to prawie pewne że to dwumasa..niestety, potrafi się wysrać dużo szybciej, nawet i przy 60 paru tysiach.
[O1] Problem po podłączeniu akumulatora
Zwiń
X
-
[O1] Problem po podłączeniu akumulatora
Przez swoją głupotę rozładowałem akumulator. Zanim zabrałem się do ładowania - korzystając z szukajki - przestudiowałem chyba wszystkie tematy z tym związane. Po naładowaniu aku i po jego założeniu wystąpiły wszystkie typowe objawy, czyli kasacja ustawień zegarka, licznika dziennego przebiegu, radio. U mnie dodatkowo, krótko po odpaleniu zaczyna pulsować czerwona kontrolka temperatury (lewy górny róg wyświetlacza). Trzykrotnie odpalałem samochód, zrobiłem krótką rundkę - kontrolka dalej mryga.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł z czego to wynika i czym ewentualnie grozi to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
-
-
U mnie również po podłączeniu ładowanego wcześniej akumulatora po pierwszym odpaleniu zapaliła się czerwona kontrolka temperatury a potem ręcznego. Silnik trochę pochodził na jałowym i zgasły. Kilka godz. później również go wyjąłem do dalszego ładowania ale po włożeniu już nic się nie wyświetlało, żadna kontrolka temp ani ręcznego też.Przed Rozmową Ze Mną Skonsultuj Się Z Lekarzem Lub Farmaceutą
Komentarz
-
Komentarz